Disclaimer:

De website van Loeplampdirect.nl is met zeer veel zorg opgezet, maar natuurlijk kan het zo zijn dat niet alle informatie op deze website op een gegeven moment actueel, juist of volledig is. De inhoud van deze website is alleen ter informatie, er kunnen geen rechten aan de informatie,foto's of het tarief worden ontleend. Uitzondering hiervan zijn natuurlijk de algemene voorwaarden van Loeplampdirect.nl, waaraan wel rechten kunnen worden ontleend, indien ze door u uitdrukkelijk zijn aanvaard bij het plaatsen uw order(s). Op de producten en diensten van Loeplampdirect.nl zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Loeplampdirect.nl behoudt zich het recht voor om de informatie in de webshop ten allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.

Loeplampdirect.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van onze site of het gebruik van de informatie die op deze site wordt getoond, tenzij deze schade het gevolg is van opzet,nalatigheid of grove schuld van onze zijde. 

Alle rechten zijn voorbehouden. Geen enkele tekst, foto's en dergelijke mogen van deze website worden gekopiëerd,verveelvoudigd of openbaar worden gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke of mondelinge toestemming van Loeplampdirect.nl.

Loeplampdirect is niet aansprakelijk voor misbruik door derden van door copyright beschermde informatie.

© 2016 - 2024 www.loeplampdirect.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel